
راهنمای مطالعه
در زندگی هرکسی مشکلات مختلفی وجود دارد که باید آنها را حل کند. گاهی مشکلات ما جنبه حقوقی میگیرد و در چنین مواقعی است که دیگر ما تنها نمیتوانیم آنها را حل کنیم و نیاز به راهنمایی شخصی خواهیم داشت که در این زمینه علم و تخصص داشته باشد.
متاسفانه فرهنگ مشورت کردن با وکیل و مشاوره حقوقی پیش از انجام هر اقدامی در کشور ما جا نیفتاده است و خیلی از افراد به جای آنکه قبل از انجام کاری با وکیل مشورت کنند تا در آینده با مشکلی مواجه نشوند، از انجام این کار پرهیز میکنند و برای خود دردسرهای بیشتری به وجود میآورند.
در صورتی که مشورت با یک وکیل از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و غیره میتوانست مانع از ایجاد آن دردسرها شود.
البته هستند افرادی که در زمان درگیری با مشکلات حقوقی، سرخود اقدام نکرده و حتما قبل از طرح شکایت یا تنظیم دادخواست تصمیم میگیرند با یک وکیل یا مشاور حقوقی صحبت کنند. این کار باعث میشود آنها علاوه بر تنظیم یک شکواییه یا دادخواست صحیح، با زوایای قانونی و حقوقی موضوع نیز آشنا شوند.
گاهی هم افراد تنها نیاز دارند تعدادی سوال از وکیل یا مشاور حقوقی بپرسند و نیازی به خدمات وکالتی ندارند.
آنها تنها میخواهند پاسخ سوالات خود را دریافت کرده و یا از آثار حقوقی عمل خود آگاه شوند. در هرصورت نیاز به مشورت با وکیل یا کارشناس حقوقی چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت و هرکسی به آن نیاز پیدا خواهد کرد.
اما سوال اینجا است که آیا میتوان خدماتی مثل مشاوره حقوقی را به صورت آنلاین دریافت کرد؟ در پاسخ باید بگوییم بله.
در دنیای پیشرفته امروزی که خیلی از کارها به صورت اینترنتی انجام میگیرد، مشاوره حقوقی آنلاین نیز امکانپذیر است. بسیاری از موسسات حقوقی وجود دارند که خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه میدهند.
سایت حقوقی یاسا نیز از این غافله عقب نمانده و با برخورداری از تعداد زیادی وکیل و کارشناس حقوقی، خدمات حقوقی متنوعی از جمله مشاوره حقوقی آنلاین به متقاضیان ارائه میدهد.
مشاوره حقوقی آنلاین چیست؟
برای آنکه مشاوره حقوقی آنلاین را تعریف کنیم، بهتر است یک تعریف مختصری از مشاور حقوقی ارائه بدهیم. مشاوره حقوقی به کسی گفته میشود که تحصیلات حقوقی دارد و دارای تسلط کامل به قوانین مختلف از جمله کیفری، تجارت، مدنی و… است.
البته چون مسلط شدن به تمامی قوانین کاری سخت و بسیار زمانگیر است مشاوران حقوقی یک یا چند قانون را به عنوان تخصص خود انتخاب و تنها در زینه آن قانونها به افراد مشاوره حقوقی میدهند.
مثلا ممکن است یک مشاور حقوقی تنها در زمینه حقوق خانواده که شامل طلاق، مهریه، نفقه و… میشود مشاوره حقوقی بدهد. در حقیقت مشاوره حقوقی با تسلط خودش به قانون و دانشی که دارد میتواند راهکارهای علمی و تخصصی پیش روی افراد بگذارد.
مشاوره حقوقی معمولا به سه صورت زیر انجام میگیرد:
- مشاوره حقوقی به صورت تلفنی
- مشاوره حقوقی به صورت آنلاین
- مشاوره حقوقی به صورت حضوری
اما مشاوره حقوقی آنلاین به چه معناست؟ در چندین سال اخیر تکنولوژی به صورت روزافزون پیشرفت داشته و بسیاری از کسبوکارها به سمت اینترنتی شدن رفته است و حتی برخی از مشاغل نیز صرفا به صورت اینترنتی انجام میگیرد.
خدمات حقوقی نیز قدمی رو به جلو برداشته و به صورت اینترنتی قابل ارائه شده است. یکی از خدمات حقوقی که به صورت اینترنتی انجام میگیرد، مشاوره حقوقی آنلاین است.
در مشاوره حقوقی آنلاین شخص در بستر اینترنت به یک وکیل متصل شده و سوال خود را از او میپرسد، وکیل نیز پاسخ او را به صورت اینترنتی میدهد.
به صورت کلی باید چنین گفت که مشاوره حقوقی آنلاین برای پاسخگویی به سوالات کوتاه است و نمیتوان یک مشاوره کامل که شامل تنظیم دادخواست و یا اعطای وکالت میشود را به صورت آنلاین ارائه داد.
پس تا اینجا دریافتیم که به ارائه خدماتی همچون مشاوره حقوقی در بستر اینترنت و یا در شبکههای اجتماعی، مشاوره حقوقی آنلاین میگویند.
این امر به این دلیل است که مردم دیگر در این روزها بسیاری از کارهای خود را به صورت اینترنتی انجام میدهند و تمایل دارند تا درصورت امکان خدماتی همچون مشاوره حقوقی را نیز به صورت آنلاین دریافت کنند.
این تقاضا باعث شده تا موسسات نیز خدمات خود را آنلاین ارائه دهند و به این طریق افراد بیشتری را جذب خود کنند.
البته باید خاطر نشان کنیم که مشاوره حقوقی آنلاین نیز خیلی از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفته است زیرا میتوانند بدون آن وقت، انرژی و یا هزینه زیادی صرف کنند، با بهترین وکلا ارتباط برقرار کرده و سوالات حقوقی خود را از آنها بپرسند و جواب خود را دریافت کنند.
همچنین خدمات آنلاین معمولا 24 ساعته است و نیازی نیست فرد حتما در ساعات اداری سوال خود را بپرسد.
از چه کسی مشاوره حقوقی بگیریم؟
حالا که مشاوره حقوقی آنلاین را تعریف کردیم، بهتر است به سوال مهم بعدی بپردازیم. اینکه از چه کسی باید مشاوره حقوقی آنلاین دریافت کرد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که برخی از مردم فکر میکنند که خدمات مشاوره حقوقی را تنها وکلا میتوانند انجام دهند، درصورتی که چنین نبوده و نباید آن را مخصوص وکلا دانست.
البته مشاوره حقوقی دادن کار هرکسی نیست و همانطور که در ابتدا بیان کردیم، کسی باید این کار را انجام دهد که تحصیلات حقوقی داشته باشد و به قوانین، مقررات و رویه قضایی آشنا باشد و تسلط داشته باشد.
این روزها دفاتر وکالت و موسسات حقوقی مختلفی وجود دارند که خدمات حقوقی مختلفی از جمله مشاوره حقوقی ارائه میدهند. اما این سوال برای افراد ایجاد میشود که کدام یک از آنها را انتخاب کنند و کدام یک بهتر است؟
برای آنکه متوجه شوید کدام وکیل یا کارشناس حقوقی برای مشاوره دادن بهتر است باید ویژگیها و سوابق او را بررسی کرده و در صورت امکان نظر افرادی که از او مشاوره دریافت کردهاند را جویا شوید. این موراد به شما کمک میکنند تا بهترین مشاور حقوقی را پیدا کنید.
گفتیم که رشته حقوق بسیار گسترده است و موضوعات بسیار مختلفی را شامل میشود و خیلی وقتگیر و سخت است اگر کسی بخواهد به تمامی آنها تسلط پیدا کند.
به همین دلیل معمولا وکلا و مشاوران تلاش میکنند در یک یا دو زمینه تخصص و اشراف کامل پیدا کنند. مثلا یک وکیل یا مشاوری در زمینه امور ملکی متخصص میشود و دیگری در زمینه امر کیفری و مانند آن.
به صورت کلی یک مشاور باید به موضوع مورد مشاوره تسلط داشته باشد، رزومه خوبی داشته باشد و بتوان رزومه او را مشاهده کرد، باهوش و نکتهبین باشد و موضوعات را به صورت جزئی بررسی کند و در نهایت امانتدار و دلسوز باشد و بتواند راهکارهای خوبی به مراجعهکننده ارائه دهد.
مشاوره حقوقی آنلاین در سایت چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
همانطور که در بالا اشاره کردیم، دفاتر وکالت و موسسات مختلفی هستند که خدمات آنلاین در بستر اینترنت ارائه میدهند و همگی آنها ادعای خوب بودن دارند.
اما آیا واقعا همگی آنها خوب هستند و میتوان به همه آنها اعتماد کرد؟ اصلا یک مشاوره حقوقی آنلاین در سایت باید چه ویژگیهایی داشته باشد تا خوب محسوب شود؟
یک مشاوره حقوقی خوب مشاورهای است که ویژگیهای ذیل را داشته باشد:
- مشاوره حقوقی آنلاین زمانی خوب است که شخص مشاور فارغ از حقالمشاورهاش به شخص متقاضی به خوبی مشاوره بدهد و راهکارهای مناسب را با او در میان بگذارد.
- در یک مشاوره حقوقی آنلاین در سایت، مشاور باید بهترین راه حل را به شخص ارائه دهد به طوری که دارای کوتاهترین مسیر برای رسیدن به حق او باشد و کمترین خسارات و هزینههای مالی را برای او در بر داشته باشد.
- یک جلسه مشاوره حقوقی آنلاین جلسهای است که در آن شخص احساس نکند که مشاور تنها به فکر پول و کسب درآمد است و به دنبال این است که برای خود بازارگرمی کند.
- در یک جلسه ماوره حقوقی آنلاین هرگز نباید به حواشی پرداخته شود و شخص مشاور نیز نباید نتیجه پرونده را تضمین کند، چون تحت هیچ شرایطی نتیجه قابل پیشبینی نیست.
- مشاور حقوقی باید احتمال پیروزی یا عدم پیروزی در پرونده را به صورت صادقانه و منطقی به شخص اعلام کند تا وی در صورت احتمال عدم پیروزی زمان و هزینه الکی صرف آن نکند.
مشاوره حقوقی آنلاین در سایت چه مزایایی دارد؟
بهطور حتمی گرفتن مشاوره حقوقی آنلاین در سایت مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:
- دریافت مشاوره حقوقی بهطور آسان: مشاوره حقوقی آنلاین در سایت برای عدهای راحتتر از مشاوره حقوقی حضوری است زیرا میتوانند بدون آنکه با شخص مشاور رو در رو شوند، مسائل خود را در میان بگذارند و با او ارتباط برقرار کنند.
- برقراری ارتباط سریع با مشاور: بهطور حتمی زمانی که کارها به صورت اینترنتی انجام میشود سرعت بیشتری دارد زیرا دیگر نیازی نیست مدتی را صرف رسیدن به دفتر وکالت یا موسسه حقوقی کرد تا بتوان مشاوره حقوقی دریافت نمود.
- صرفهجویی در زمان و هزینه: اگر افراد به صورت آنلاین مشاوره حقوقی دریافت کنند، دیگر نیازی نیست مدتی در ترافیک بگذارنند تا بهصورت حضوری به شخص وکیل یا مشاور مراجعه کنند و همچنین هزینه مشاوره حقوقی از مشاوره حضوری کمتر است. پس از لحاظ اقتصادی نیز به صرفهتر است.
- دسترسی به مشاوران زبده: فرقی ندارد که شما در کدام شهر و استان ساکن هستید، با خدمات حقوقی آنلاین، میتوانید به بهترین و باتحربهترین وکلا متصل شده و در کوتاهترین زمان، با آنها ارتباط برقرار کنید.
- استفاده از مشاوران حقوقی به صورت شبانهروزی: از طریق خدمات آنلاین سایت یاسا، شما میتوانید در هز زمانی از شبانهروز سوال خود را به صورت آنلاین بپرسید تا بهترین وکلا و کارشناسان حقوقی به آن جواب دهند.
- امکان مشاهده رضایتمندی کاربران: زمانی که شما میخواهید از یک وکیل یا کارشناس حقوقی به صورت آنلاین مشاوره دریافت کنید، میتوانید نظرات و رضایتمندی سایر کاربران را درمورد او مشاهده کنید و چنانچه سطح رضایتمندی از او بالا بود، وی را انتخاب کنید.
سوالات حقوقی خود را چگونه به صورت آنلاین مطرح کنیم؟
افراد زیادی هستند که آشنایی چندانی به مشاوره حقوقی آنلاین در سایت ندارد و نمیدانند که میتوانند از این راه سوالات حقوقی خود را بپرسند.
بسیاری از آنها در لابهلای کتابهای حقوقی به دنبال جواب سوال خود میگردند و در این مسیر گیجتر میشوند زیرا به مباحث حقوقی آشنا نیستند و خواندن کتابهای سنگین حقوقی آنها را بیشتر گیج میکند. جدا از آن گشتن کتابها برای پیدا کردن جواب سوال کاری بسیار زمانبر است.
گاهی هم عدهای تلاش میکنند از افرادی که کمی تجربه مسائل حقوقی دارند سوال خود را بپرسند، در صورتی که این کار کاملا اشتباه است و تجربه هرکس با دیگری ممکن است بسیار متفاوت باشد در نتیجه آنها نمیتوانند کمک خوبی بکنند.
بهترین راه حل برای پرسیدن سوال حقوقی این است که وارد سایت یاسا شده و سوال خود را بنویسید تا وکلا و کارشناسان حقوقی که آنلاین هستند به سوال شما پاسخ دهند.
به این طریق شما بدون آنکه زمان و یا حتی هزینه زیادی مصرف کنید، سوال خود را پرسیده و جواب دقیق و علمی نیز دریافت کردهاید.
چرا باید از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنیم؟
مشاوره حقوقی حضوری همانطور که میدانید محدود به روزهای کاری و ساعات کاری وکیل یا مشاور حقوقی است. یعنی در روزهای غیرکاری و ساعات شب نمیتوان به صورت حضوری به یک وکیل یا کارشناس حقوقی مراجعه کرد و از او سوال پرسید.
اما مشاوره حقوقی آنلاین این مشکلات را برطرف کرده و به اشخاص این امکان را میدهد تا در هر ساعتی از شبانهروز و در هر روزی حتی روزهای تعطیل رسمی سوالات حقوقی خود را از بهترین وکلا و مشاوران حقوقی بپرسند و جواب دقیق و علمی دریافت کنند.
نکتهای که وجود دارد این است که شخصی که شما از او میخواهید مشاوره دریافت کنید باید به قوانین و مقررات مربوط به سوال شما تسلط داشته باشد.
پس دقت کنید که وکیل یا مشاور حقوقی را انتخاب کنید که در حوزه سوال شما تخصص داشته باشد. به عنوان مثال اگر شما در مورد مهریه سوال دارید، باید از وکیل یا کارشناس حقوقی بپرسید که در زمینه حقوق خانواده تسلط داشته باشد.
توجه به این نکته باعث میشود تا تجربه بهتری از مشاور حقوقی آنلاین در سایت یاسا داشته باشید.
آیا مشاوره حقوقی آنلاین قابل اعتماد است؟
حتما این سوال در ذهن شما هم به وجود آمده است که آیا مشاوره حقوقی آنلاین کارآمد است؟ تا چه میزان میتوان به مشاوره حقوقی آنلاین در سایت اعتماد کرد؟
بسیاری از افراد تصور میکنند چون هزینه زیادی صرف نمیکنند تا از طریق مشاوره حقوقی آنلاین به جواب سوال حقوقی خود برسند، پس حتما این روش مفید نبوده و قابل اعتماد نیست.
باید بگوییم که این تصور کاملا غلط است. دسترسی راحت و ساده به خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و همچنین هزینهبر نبودن آن بسیار از سوی افراد مورد استقبال قرار گرفته و نباید چنین فکری درمورد این نوع ارائه خدمات کرد.
البته ما منکر این حقیقت نیستیم که بسیاری از افراد با تبلیغات نا به جا به فکر جذب مخاطب هستند و چون فاقد وکلا و کارشناسان ماهر هستند، نمیتوانند مشاورههای خوبی به افراد بدهند.
همین امر هم باعث شده عدهای فکر کنند که این نوع مشاوره مفید نیست. اما سایت یاسا افتخار همکاری با بهترین وکلا و کارشناسان و مشاوران حقوقی در سراسر کشور را دارد و این اطمینان را میدهد که افراد پاسخ سوالات خود را به بهترین و درست شکل دریافت میکنند.
هنگام دریافت مشاوره حقوقی به چه نکاتی توجه داشته باشیم؟
برای آنکه تجربه داشتن یک مشاوره حقوقی مفید را داشته باشید، اعم از آنکه آنلاین باشد یا حضوری یا تلفنی، باید به یکسری نکات توجه داشته باشید. این نکات از قرار زیر است:
- اولین نکته که باید در مشاوره حقوقی به آن توجه داشته باشید این است که به کلیشههایی مانند سن و یا جنسیت مشاور حقوقی و تاثیر آن در جلسه مشاوره توجه نکنید.
زیرا این معیارها کیفیت یک مشاوره را کاهش یا فزایش نمیدهند. چه بسیار مشاوران جوان و یا خانمی وجود دارند که بسیار متخصص بوده و میتوانند بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد بدهند. بیشتر سعی کنید به رزومه و سابقه افراد دقت کنید.
- اگر میخواهید یک جلسه مشاوره حقوقی باکیفیت و خوبی داشته باشید سعی کنید با وکلا و کارشناسان حقوقی حرفهای ارتباط برقرار کنید.
زیرا این افراد با تکیه بر تجربه و سابقه خود میتوانند به خوبی شما را راهنمایی کنند. خوشبختانه سایت یاسا با وکلا و کارشناسان حقوقی حرفهای همکاری دارد که میتوانند در انواع زمینههای حقوقی به شما مشاوره بدهند.
- زمانی که قصد دریافت مشاوره حقوقی دارید، صرفا به تبلیغات اعتماد نکنید. بلکه سعی کنید سابقه و رزومه کسی را که به عنوان مشاور برگزیدید را بررسی کرده و چنانچه صلاحیت لازم را از لحاظ علمی داشت، از او مشاوره دریافت کنید.
مشاهده و بررسی نظرات سایر کاربران نیز در این مسیر بسیار مفید است و میتواند به شما در انتخاب کمک کند.
در سایت یاسا نیز شما میتوانید پروفایل همه وکلا و کارشناسان را مشاهده و سوابق و رزومه آنها را بررسی کنید و پس از مطالعه نظرات سایر کابران، یکی را برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین در سایت انتخاب کنید.
- همانطور که بارها تاکید کردیم، سعی کنید مشاور حقوقی و یا وکیلی را انتخاب کنید که در زمینه سوال شما تخصص داشته باشد. این کار باعث میشود شخص بهتر بتواند به شما کمک کند و راه حلهای تخصصیتر و مفیدتری به شما ارائه بدهد.
اگر کسی را انتخاب کنید که در حوزه سوال شما متخصص نیست نمیتوانید تجربه یک مشاوره حقوقی خوبی داشته باشید. متاسفانه سایتهای زیادی هستند که ادعا دارند مشاوران آنها در همه زمینهها متخصص است درحالی که چنین چیزی عملا ممکن نیست.
- شما میتوانید قبل از آنکه مشاوره حقوقی دریافت کنید، تخصصهای مشاوران و همچنین نرخ حق المشاوره هرکدام را مورد بررسی قرار داده و بعد اقدام به دریافت مشاوره کنید. در حقیقت این امکانی است که سایت یاسا برای شما عزیزان فراهم کرده است.
- اگر میخواهید در جلسه مشاوره خود اسناد و مدارکی ارائه دهید تا مشاور حقوقی یا وکیل احاطه بیشتری به موضوع پیدا کند، در جلسات حضوری که مشکلی پیش نخواهد آمد، اما در جلسات غیرحضوری یعنی مشاوره حقوقی آنلاین سعی کنید راه ارتباطی درستی انتخاب کنید تا بتوانید اسناد و مدارک خود را به وکیل یا مشاور حقوقی ارائه دهید.
یاسا نیز این مشکل را برطرف کرده و امکاناتی همچون مشاوره حقوقی در واتساپ نیز فراهم کرده است. واتساپ بستری امن برای رد و بدل کردن اسناد و مدارک و همچنین برقراری جلسه مشاوره آنلاین است.
مشاوره حقوقی تلفنی بهتر است یا آنلاین؟
از راههای دریافت مشاوره حقوقی به صورت غیرحضوری، درسافت مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی آنلاین است. افراد ممکن است سردرگم شوند که کدام راه را برای دریافت مشاوره حقوقی انتخاب کنند و کدام یک برای آنها بهتر است. پاسخ این سوال تا حد زیادی به سوال و موقعیت شما بستگی دارد.
براساس آمارهایی که گرفته شده، افراد بیشتر مایل به دریافت مشاوره حقوقی آنلاین بودهاند تا تلفنی و علت آن هم این است که در مشاوره آنلاین اگر در پیامرسانها صورت بگیرد میتوانید تصویر مدارک و اسناد خود را ارسال کنید که این کار در مشاوره تلفنی ممکن نیست.
همچنین در مشاوره حقوقی ممکن است نکاتی گفته شود که شما نیز داشته باشید آن را یادداشت کنید اما در مشاوره حقوقی تلفنی چون مباحث و نکات گفته شده و وکیل از آن رد میشود، امکان دارد شما فرصت نوشتن آنها را پیدا نکنید، در صورتی که در مشاوره حقوقی آنلاین شما میتوانید نکات را به راحتی یادداشت نمایید و حتی بعدا آنها را مرور و بررسی کنید.
چرا باید از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین در سایت یاسا استفاده کنیم؟
سایت یاسا افتخار همکاری با متخصصان و وکلای حرفهای را دارد و همین باعث شده است تا تبدیل به یک مرجع حقوقی قابل اعتماد برای دریافت خدمات حقوقی شود.
همگی وکلا و کارشناسان و مشاوران حقوقی که در سایت یاسا فعالیت دارند، شایستگی لازم را از لحاظ علم و دانش و تجربه دارند و میتوانند به صورت حرفهای به شما مشاوره و راهکار دهند.
شما علاوه بر آنکه میتوانید از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین در سایت یاسا استفاده کنید، میتوانید از سایر خدمات این سایت همچون تنظیم دادخواست و دیگر اوراق قضایی بهرهمند شوید. بنابراین یاسا سایت کاملی است که میتواند تمامی خدمات حقوقی را به شما ارائه دهد.
ما پیشنهاد میکنیم اگر در هر شرایط و موقعیتی به مشاوره حقوقی آنلاین احتیاج پیدا کردید و تمایل داشتید یک شخص ماهر و باتجربه به شما مشاوره حقوقی بدهد، به سایت یاسا مراجعه کنید.
در این سایت همیشه تعدادی وکیل یا کارشناس حقوقی ماهر و باتجربه آنلاین هستند و میتوانند به سرعت به سوال شما پاسخ دهند.
سوالات متداول
مشاوره حقوقی آنلاین در سایت بهتر است یا مشاوره حقوقی حضوری؟
جواب این سوال کاملا به سوالی که شما دارید بستگی دارد. یعنی اگر شما تنها یک یا چند سوال با پاسخهای کوتاه دارید و یا احتیاج دارید که به صورت فوری مشاوره دریافت کنید، بهترین راه برای شما مشاوره حقوقی آنلاین در سایت است چون دیگر نیاز ندارید زمانی را صرف رفتن حضوری به یک موسسه حقوقی کنید.
اما اگر میخواهید مشاوره حقوقی مفصلی دشته باشید و یا مدارکی دارید که باید به وکیل یا مشاور حقوقی نشان دهید، بهتر است از خدمات مشاوره حقوقی سایت یاسا استفاده کنید.
آیا امکان دریافت مشاوره حقوقی آنلاین در واتساپ وجود دارد؟
واتساپ یکی از پیامرسانهای محبوب در میان ایرانیان است که عموم افراد به راحتی به آن دسترسی دارند.
یاسا نیز به همین دلیل خدمات مشاوره حقوقی خود را در این پیامرسان ارائه میدهد و افرادی که مایل باشند میتوانند مشاوره حقوقی در واتساپ دریافت کنند.
آیا مشاوره حقوقی آنلاین رایگان است؟
سایت یاسا خدمات مشاوره حقوقی خود را هم به صورت رایگان در اختیار افراد قرار داده و هم غیررایگان.
اگر شما میخواهید به صورت رایگان مشاوره حقوقی آنلاین در سایت دریافت کنید، تنها کافی است سوال خود را یادداشت کنید تا یکی از وکلا یا کارشناسان حقوقی که آنلاین هستند، به آن جواب دهند. البته میتوانید مشاوره حقوقی خود را مفصلتر کنید که در آن صورت باید هزینه بپردازید.
مشاوره حقوقی آنلاین از چه راههایی صورت میگیرد؟
برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین میتوایند از طریق پیامرسان واتساپ و تلگرام به صورت آنلاین و یا از راههای تلفنی و یا حتی در خود سایت یاسا اقدام بفرمایید.