رومانی - گرین کارت - ویزای کار و اقامتی در رومانی

رومانی ( Romania) کشوری است واقع در جنوب شرق اروپا ، جنوب اوکراین ، جنوب غرب مولداوی ، شمال بلغارستان ، شرق مجارستان و صربستان و در حاشیه ی دریای سیاه ، پایتخت رومانی شهر بوخارست ( Bucharest) با 1 میلیون و 910 هزار نفر جمعیت می باشد . مساحت رومانی 237.500 کیلومتر مربع و جمعیت آن 22 میلیون و 276 هزار نفر می باشد . شمال رومانی را رشته کوههای کارپاتیان ( Carpathian Mountains) در بر گرفته است ، شرق رومانی نیز سواحل دریای سیاه قرار دارد ، مرکز کشور را نیز فلات ترانسیلوانیا ( Transylvanian Plateau) اشغال کرده است ، شرق و جنوب رومانی نیز دشت والاچیا ( Walachia Plains) شامل می شود .

رومانی

به طور کلی رومانی از نظر اقلیمی دارای آب و هوای سرد و کوهستانی است .رومانی در سال 2004 به عضویت ناتو درآمد و در سال 2005 ، اتحادیه ی اروپا ورود رومانی را به این اتحادیه را از 1 ژانویه ی 2007 تصویب کرد .نژاد 89 % مردم رومانی را رومانیایی ، 6 % را مجار ، 2 % را ایتالیایی ، و 2 % را نیز ، آلمانی ، روسی ، ترک و اوکراینی تشکیل می دهند ، همچنین دین 86 % رومانیایی ها ، ارتدکس ، 7 % پروتستان و 4 % نیز کاتولیک می باشد . زبان رسمی رومانی ، رومانیایی می باشد ، همچنین زبان مجاری نیز رواج دارد . واحد پول رومانی ، لئو با واحد جزء ( بانی ) نام دارد . صادرات رومانی را اغلب ، منسوجات و کفش ، فلز و فراورده ها فلزی ، ماشین آلات و تجهیزات ، مواد معدنی و سوخت ، مواد شیمیایی و تولیدات کشاورزی تشکیل می دهند . همچنین رومانی روزانه 122 بشکه نفت تولید می کند .

تحصیل در رومانی

تحصیل در ومقطع کارشناسی در کشور رومانی

دولت رمانی برای متقاضیان حصیل در مقطع کارشناسی شرایطی را فراهم نموده داوطلبین بتوانند براحتی در بهترین دانشگاه های این کشور دامه تحصیل دهند.کسانی که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارند میتوانند برای ادامه حصیل به کشور رومانی بروند. باتوجه به اینکه تحصیل در کشور رومانی د رابتدا نیازی به مدرک زبان ندارد شرایط برای ادامه تحصیل اسان میشود. تحصیلات در رومانی به زبانهای انگلیسی،رومانیایی و فرانسه می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی در کشورهای انگلستان ،آمریکا و اتحادیه اروپا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران تایید ندارد.

هزینه تحصیل در رومانی بستگی به رشته و دانشگاه مورد نظر دارد که سالانه حدود 4000-5000 یورو می باشد و هزینه زندگی در کشور ماهانه حدود 500-600 یورو می باشد.

موسسه حقوقی گروه وکلای یاسا با افتخار آماده ارائه بهترین خدمات مهاجرتی برای متقاضیان می باشد.

مدارک مورد نیاز:

  1. ترجمه دیپلم و ریز نمرات
  2. ترجمه پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  3. پاسپورت
  4. ترجمه شناسنامه

اخذ ویزای تحصیلی  کشور رومانی در مقطع کارشناسی ارشد

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی برای ادامه تحصیل در کشور رومانی میتوانند درخواست خود را به دولت این کشور ارائه دهند.تحصیلات در کشور رومانی با توجه به نیاز نداشتن به مدرک زبان IELTS و TOFELبستری مناسب برای متقایان تصیل در ای کشور است. تحصیلات در رومانی به زبانهای انگلیسی،رومانیایی و فرانسه می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی در کشورهای انگلستان ،آمریکا و اتحادیه اروپا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران تایید ندارد.

رومانی

هزینه تحصیل در رومانی بستگی به رشته و دانشگاه مورد نظر دارد که سالانه حدود 4000-5000 یورو می باشد و هزینه زندگی در کشور ماهانه حدود 500-600 یورو می باشد.

موسسه حقوقی گروه وکلای یاسا با افتخار آماده ارائه بهترین خدمات مهاجرتی برای متقاضیان می باشد.

مدارک مورد نیاز:

  1. ترجمه دیپلم و ریز نمرات
  2. ترجمه پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  3. ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات
  4. پاسپورت
  5. ترجمه شناسنامه

اخذ ویزای تحصیلی رومانی در مقطع دکتری

کسانی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد می باشند می توانند برای ادامه تحصیل به کشور رومانی مهاجرت نمایند. . تحصیلات در رومانی به زبانهای انگلیسی،رومانیایی و فرانسه می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی در کشورهای انگلستان ،آمریکا و اتحادیه اروپا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران تایید ندارد.

هزینه تحصیل در رومانی بستگی به رشته و دانشگاه مورد نظر دارد که سالانه حدود 4000-5000 یورو می باشد و هزینه زندگی در کشور ماهانه حدود 500-600 یورو می باشد.

موسسه حقوقی گروه وکلای یاسا با افتخار آماده ارائه بهترین خدمات مهاجرتی برای متقاضیان می باشد.

مدارک مورد نیاز:

  1. ترجمه دیپلم و ریز نمرات
  2. ترجمه پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  3. ترجمه کارشناسی و ریز نمرات
  4. ترجمه کارشناسی ارشد و ریز نمرات
  5. پروپزال
  6. پاسپورت
  7. ترجمه شناسنامه

مهاجرت کاری به رومانی

مهاجرت به کشور رومانی از طریق کار(اخذ اقامت کاری در کشور رومانی)

رومانی

یکی از راه های ورود به کشور رومانی اخذ ویزای کار رومانی می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت اخذ ویزای است ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام کند واین موضوع خود شرایط خاصی دارد.در کشور رومانی ور در کل اتحادیه اروپا برای استخدام اشخاص باید کارفرما به مدت 3 ماه در روزنامه و اینترنت آگهی دهد اگر در کشور خود متقاضی یافت نکرد باید به مدت 3 ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی دهد و اگر مجددا متقاضی یافت نکرد، میتواند برای شما دعوتنامه کاری ارسال نماید و باید نشان دهد که از لحاظ مالی شما و خانواده شما را تامین میکند.این پروسه کمی دشوار است ولی اگر شخصی به عنوان دانشجو در رومانی باشد می تواند به محض آگهی شدن شغل اقدام به دریافت مجوز نماید.یعنی اگر شما در کشور رومانی کارفرمایی دارید میتوانید از طریق تحصیل وارد خاک رومانی شوید و پس از آن اقدام اخذ ویزای کار رومانی نمایید.

موسسه گروه وکلای یاسا می تواند راه ورود شما به کشور رومانی و اتحادیه اروپا را هموار سازد.